GAMBAR-GAMBAR

GAMBAR-GAMBAR

Sunday, 6 January 2013

MALAM SAVE GAZA DAN SOLAT HAJAT PERDANA.

ALHAMDULILLAH,  DENGAN KUDRAH DAN IRADATNYA, BILANGAN YANG HADIR CUKUP MENGGAMITKAN DAN MEMERIAHKAN LAGI SETIAP PENJURU PUSAT ISLAM. MOGA-MOGA RUMAH ALLAH INI BUKAN SEKADAR DIPENUHI OLEH KERANA ACARA YANG BERLANGSUNG, TETAPI DIPENUHI DALAM MENGIMARAHKAN PUSAT ISLAM DENGAN AKTIVITI IBADAH YANG MENDEKAT DIRI KEPADANYA.

BUKAN JUA SEKADAR DIPENUHI SETIAP KALI JUMAAT.

DIMERIAHKAN LAGI DENGAN KEHADIRAN TIMBALAN REKTOR HEP UITM PERAK, YBHG. PROF  MADYA HJ. AB. RAZAK B DAHALAN. ACARA INI TURUT SERTA DISERTAI OLEH SAHABAT-SAHABAT DARI UITM , TAPAH. RIBUAN TERIMA KASIH KEPADA PIHAK AMAN PALESTIN DAN JUGA  DI TUJUKAN KHAS KEPADA JAWATANKUASA PERWAKILAN KOLEJ, UITM SERI ISKANDAR PERAK DALAM TURUT MEMBANTU KAMI DI MAJLIS PERWAKILAN PELAJAR 2012/2013 DALAM MELANSUNGKAN PROGRAM.

SEMOGA PROGRAM-PROGRAM SEPERTI INI MAMPU MEMBUKA MATA MAHASISWA KITAPAMERAN-PAMERAN DIBUKA YANG MANA MEMPAMERKAN SEJARAH BERLAKUNYA KEGANASAN 

ISRAEL LAKNATULLAH DI PALESTIN.  SEJARAH BERMULA DARI LUASNYA TAPAK TANAH PALESTIN 

YANG KINI SEMAKIN KECIL SEBESAR ASAL TANAH ISRAEL DAHULU KALA.


MOGA KEHADIRAN MAHASISWA DI ACARA INI MEMBERIKAN REAKSI POSITIF MAHASISWA KAMPUS YANG MANA WAJIB BAGI SEORANG MUSLIM ITU CAKNA MENGENAI SAUDARANYA MUSLIMNYA YANG LAIN.

"SESUNGGUHNNYA ORANG-ORANG MU'MIN ITU BERSAUDARA"(AL-HUJURAT:10)


AYUH LAKUKAN PERUBAHAN!


No comments:

Post a Comment