GAMBAR-GAMBAR

GAMBAR-GAMBAR

Tuesday, 21 May 2013

AYUH MENJADI MAHASISWA DAN MAHASISWI !!!





Speaker baru di Pusat Islam


Buku-buku di sediakan bagi mereka yang berkelapangan.

* 1 je , tak di benarkan bawa balik!






 ceh, cermin ajaib!
woha!


Muslimat dah ada cermin, so cover your aurah before keluar dari tempat wudhuk!












Jadi, apa lagi? Jom sama-sama mengimarahkan Pusat Islam!

Kita pon dah tahu kan, majoriti umum Mahasiswa/i di UiTM , Seri Iskandar adalah beragama Islam.

Jadi, siapa lagi kalau bukan kita yang nak memeriahkan rumah Allah ini



Pusat Islam uitm perak menampilkan beberapa penambahbaikan kemudahan di ruangan pusat islam,penambahbaikan prasarana ini menyambut kedatangan pelajar2 baru dan pelajar2 diploma ke uitm perak tidak lama lagi..di sini saya ingin mengambi kesempatan untuk menyeru kepada mahasiswa yang mahu "menjadi mahasiswa" untuk ramai2 memeriahkan lagi pusat islam ini,mari kita ramai2 merenguk ilmu untuk memantapkan bekalan jiwa kita di pusat islam ini,insyallah anda akan rasa satu kelainan yang saya tidak dapat gambarkan keindhannya apabila berada disini..

Pesanan buat diri,buat diri,buat diri,dan anda semua untuk "menjadi seorang mahasiswa" bukan sahaja 3k iaitu,kelas,katil,kafe untuk memenuhi rutin yang sama setiap hari,tetapi ianya perlu juga pengisian rohani yang mantap...ingatperut je ke lapa????jiwa kita ni pon lapa tau....nanges2,meraung2 nk diisi dengan makanan..tetapi adakah anda mengisinya?????jangan zalim pada diri anda,kasihanilah diri anda..sebelum terlambat jom,kita sama2 perbaikinya..
berlari mencipta gelombang




-Ayuh menjadi mahasiswa/i -

No comments:

Post a Comment